Frakt & Returer

Leverans
Avslutad med bud.

Fraktkostnader beroende på destination och vikt / volym. Vänligen kontakta oss för att få en kostnadsberäkning. Europeiska gemenskapens fraktkostnad och destinationsländer beräknas utifrån storleken på paket och destinationsland. Vänligen kontakta oss för en offert.

Beställ behandlingstid
Alla beställningar regelbundet från tisdag till fredag ​​(exklusive helger och helgdagar) skickas samma dag före 12.00. Placerade beställningar efter den här tiden kommer att skickas den första efterföljande arbetsdagen. Och efter betalning via banköverföring kommer beställningar av faktisk kredit alltid att skickas. Den angivna tiden är ungefärlig och kan vara högsäsong och / eller helgdagar och annorlunda.

leveranstid
Det tar ungefär 5-10 dagar, beroende på destinationen. EU-länder - utanför Italien: Förtroende för transporter till Europa som transporterar serviceväg (yttransport) Internationella kurir. Från 3-5 arbetsdagar beror leveranstiden på destinationen för att nå.

Viktig anmärkning:
För att få en snabb och säker leverans som är nödvändig för att noggrant bestämma destinationen som möjligt. E 'därför viktigt att tillhandahålla fullständig adressinformation, såsom nummer, storlek, intercom, etc ...

Eventuell förseningsadress som tillhandahålls vid beställning till fallshotelandbistro.co.nz är inte ansvarig för ofullständig eller otillräcklig och / eller icke-leverans. Ofullständig eller felaktig adress eventuella kostnader som orsakas av lagerkunden debiteras. Hur som helst, Valley Sports ansvarar inte för leveransförseningar på grund av transportören. Eventuella förseningar ger inte köparen rätt att kräva någon form av ersättning.